Op zoek naar Garagedeuren in Eindhoven?

Dan bent u bij Brabant Deur aan het juiste adres. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met het leveren, plaatsen, maar ook met service en het onderhoud van garagedeuren zoals kanteldeuren en sectionaaldeuren.

✓ Schade van bliksem of inbraak lossen wij snel op.

✓ Onze garagedeuren voldoen aan alle veiligheidseisen.

✓ Wij demonteren ook uw oude garagedeur en voeren deze ook voor u af.

Garagedeuren Eindhoven, onze regio

Wij werken veelvuldig aan garagedeuren in onze eigen regio Eindhoven. Het voordeel voor u is dat onze monteurs snel ter plaatse kunnen zijn, als zich een probleem mocht voordoen. U bent zo verzekerd van snelle service in noodgevallen. Het gezegde “een ongeluk zit in een klein hoekje” is helaas maar al te waar… Bijvoorbeeld als uw garagedeur schade heeft opgelopen door een inbraak of in het noodlottige geval van stormschade zijn wij snel ter plaatse om uw garage en uw garagedeur weer goed en veilig af te sluiten.

Garagedeuren tegen scherpe prijzen leverbaar

Brabant Deur doet er alles aan om de garagedeuren in de regio Eindhoven tegen scherpe prijzen te kunnen leveren. Omdat wij minder ver reizen, kunnen wij onze deuren tegen scherpe prijzen leveren. Ook buiten de regio kunt u ons uiteraard inschakelen, wij rekenen dan een kleine kilometervergoeding voor het plaatsen van uw garagedeur (dit is van toepassing voor meer dan 45km afstand van Eindhoven). Neemt u gerust contact met ons op als u hierover vragen heeft, wij kunnen u dan een prijsopgave doen zodat u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Verschillende soorten garagedeuren

Wij hebben een ruim assortiment aan garagedeuren leverbaar in de regio Eindhoven

Uiteraard leveren wij de klassieker onder de garagedeuren, de kanteldeur, die zich over de jaren heeft bewezen als een budgetvriendelijke garagedeur. Wist u dat u in deze kanteldeur ook een loopdeur kunt laten inbouwen? Dat maakt het gebruiksgemak nog fijner voor de dagelijkse in en uitloop.

Ook voor de moderne sectionaaldeuren (een type garagedeur) zit u bij Brabant Deur goed. Wij bieden de sectionaaldeuren in 3 verschillende series aan. Hier heeft u een ruime keuze uit verschillende opties zoals kleuren, belijningen, vensterramen of een ingebouwde loopdeur. De sectionaaldeur is ook leverbaar als zijwaarts schuivende garagedeur, hierdoor heeft u al automatisch een inloopdeur omdat de deur bij een kleine opening al een goede toegang tot uw garage geeft bij het in en uit lopen.

Bij al deze garagedeuren zijn vele opties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor vensterramen in de garagedeur. Deze zorgen ervoor dat u gemakkelijk naar buiten kunt kijken. Ook heeft u dan meer licht in uw garage.

Daarnaast kunt u de kleur bepalen die het beste past bij het uiterlijk van uw woning. Onze garagedeuren zijn mogelijk in vele verschillende kleuren. Wij kijken hiervoor graag met u mee.

Ook zijn de panelen van de sectionaaldeuren leverbaar met verschillende motieven en belijningen. Hierdoor kunt u uw garagedeur compleet op uw situatie afstemmen. Volledig naar eigen smaak en in uw eigen stijl.

Voor garagedeuren in Eindhoven en omgeving zit u bij Brabant Deur zeker goed!

Er is veel mogelijk op het gebied van garagedeuren en wij helpen u graag met de juiste beslissing voor uw garagedeur in de regio Eindhoven of omgeving.

Kijkt u rustig rond op onze pagina’s van de garagedeuren en heeft u vragen? Bel ons gerust op ☎︎ 040-2623930 of stuur ons een email.

Ons team aan ervaren medewerkers en monteurs staan u graag te woord en zullen u helpen met het vinden van de juiste oplossing voor uw garagedeur.

Uiteraard kunt u bij ons ook een vrijblijvende offerte aanvragen, dan weet u meteen wat wij voor u kunnen betekenen.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur