Garagedeur met loopdeur
Politiekeurmerk

Garagedeur met loopdeur

Vanaf  € 2.995,-

De elektrische garagedeur met loopdeur biedt gemak en gaat warmteverlies tegen. Gemaakt van dezelfde panelen als de gekozen garagedeur. Onze ‘vanaf’ prijs is inclusief garagedeur en elektrische bediening.

Brabant Deur biedt verschillende mogelijkheden voor garagedeuren met loopdeur. Hieronder ziet u voorbeelden. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op of vraag een offerte aan.

  • Verschillende uitvoerings opties.
  • Zowel handbediend als elektrisch mogelijk.
  • Met drempel vanaf 2 cm hoogte leverbaar.

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Sectionaaldeur met loopdeur

Meer info

Garagedeur met losse loopdeur

Meer info

Openslaande garagedeuren met loopdeur

Meer info

Garagedeur met loopdeur in vaste pui

Meer info

Kanteldeur met loopdeur

Meer info
Garagedeur met loopdeur

Sectionaaldeur met loopdeur (geïntegreerd)

Met een sectionaaldeur met loopdeur heeft u het gemak van een elektrische garagedeur, maar u kunt ook gemakkelijk in en uit lopen middels de geïntegreerde loopdeur.

De geïntegreerde loopdeur heeft slechts een drempel van 2 cm, dus ook met fiets of brommer is hier gemakkelijk gebruik van te maken. Alle sectionaaldeuren uit de 040 | Serie kunnen worden voorzien van een loopdeur. zowel handbediend als ook elektrisch.

Garagedeur met bijpassende loopdeur

Indien u een bredere garage heeft kunt u kiezen voor een garagedeur met bijpassende loopdeur. De bijpassende loopdeur wordt volledig van de zelfde materialen opgebouwd als de sectionaaldeur.

Hierdoor wordt het één strak geheel en geniet u de voordelen van een extra brede loopdeur exact op maat gemaakt.

Garagedeur met loopdeur

Openslaande garagedeur met loopdeur functie

Door de jaren heen zien we een groei in de aanvraag naar openslaande deuren. De voordelen van deze openslaande deuren: Klassieke uitstraling, onderhoudsvrij, uitstekende isolatie, sterk en veilig. Maar het grootste voordeel misschien wel de loopdeur functie. Bij Brabant Deur heeft u zelfs de mogelijkheid om de breedte van de loopdeur vleugels zelf te bepalen. Openslaande garagedeuren van Brabant Deur worden per order exact op maat gemaakt.

Kanteldeur met loopdeur

Een klassieker uit het assortiment van Brabant Deur. de kanteldeur met loopdeur is wellicht qua budget de meest interessant oplossing voor een garagedeur met loopdeur. Voordelen zijn: Een brede loopdeur, doorgaans snel uit voorraad leverbaar (standaardmaten) en inbraakveilig. Kanteldeuren met loopdeur van Brabant Deur zijn ook leverbaar met PKVW certificaat.

Garagedeur met loopdeur

Zijwaartse Sectionaaldeur met loopdeur functie

Een goede optie voor een garagedeur met loopdeur is de zijwaartse sectionaaldeur. Dit type garagedeur is nog wat minder bekend, maar doordat de garagedeur opzij wegschuift langs de zijmuur biedt dit type garagedeur een prima loopdeur functie. Als u dus even de container buiten wilt zetten of bijvoorbeeld met een motor naar buiten wilt dan bied de zijwaartse sectionaaldeur toch een brede doorgang zonder dat de deur helemaal open hoeft. De zijwaartse sectionaaldeur is zowel handbediend als elektrisch te bedienen. Elektrisch krijgt de deur 2 standen: half (loopdeur) en helemaal open.

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen?
Bel ons gerust, onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Download hier onze algemene voorwaarden

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur