Kanteldeur
Politiekeurmerk

Kanteldeur

Vanaf  €1.175,-

De Hörmann N-80 kanteldeuren zijn al jaren een duurzame oplossing. Kiest u voor deze kanteldeur dan krijgt u een garagedeur die degelijk, veilig en budgetvriendelijk is.

  • Altijd gratis en vrijblijvende inmeetservice
  • Standaard helder witte kleur, andere kleuren mogelijk
  • Ook leverbaar met loopdeur
  • onze prijzen zijn inclusief montage

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Kleurkeuze voor kanteldeuren €295,-

Meer info

Geïntegreerde loopdeur €695,-

Meer info

Elektrische bediening €495,-

Meer info

Ondervergrendeling kanteldeur €65,-

Meer info

Demontage en afvoer oude garage- of kanteldeur €75,-

Meer info
Kanteldeur

Kanteldeuren, wat zijn dat voor garagedeuren?

Garagedeuren zijn er in vele opties en verschillende mogelijkheden. Een van deze opties is de klassieke kanteldeur.

 

Fluisterstil loopwerk- en veersysteem

Door het soepele en met name het fluisterstille loopwerk- en veersysteem zijn onze garagedeuren erg stil. Ideaal wanneer u niet de hele buurt wakker wilt maken wanneer u uw garagedeur opent. Bovendien zorgt dit systeem ervoor dat de deur gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, zonder dat u daar een flinke inspanning voor maakt.

Hörmann kanteldeuren met meervoudig veren systeem

De Hörmann kanteldeuren in ons assortiment zijn uitgerust met meervoudige trekveren. Deze trekveren zorgen voor een optimale veiligheid tijdens het gebruik van deze garagedeur. Mocht er toch, na vele jaren, één van de veren onverhoopt breken, dan houden de andere nog intacte veren uw kanteldeur goed vast en zal de deur niet plots neervallen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een veilige garagedeur.

 

Uitgerust met sublieme deurvergrendeling

Het unieke draaigrendel slot en de deurvergrendeling van de hedendaagse Hörmann deuren bieden u een nauwelijks te manipuleren vergrendeling. Hierdoor heeft u een garagedeur die altijd goed en veilig is afgesloten. Ongewenste indringers komen niet zomaar binnen. De kanteldeur is ook uit te voeren met een Politie Keurmerk Veilig Wonen vergrendeling. Bij deze vergrendeling sluit uw kanteldeur boven en onder, dus op 4 punten af.

Elektrische kanteldeuren met ProMatic aandrijving

Het is mogelijk om onze Hörmann kanteldeuren te voorzien van een elektrisch aandrijving en zo uw garagedeur automatisch te openen. De door ons geleverde ProMatic aandrijving is betrouwbaar en veilig. Deze aandrijving is voorzien van sluitkant beveiliging, waardoor de garagedeur onmiddellijk stopt als deze in contact komt met een hindernis. Dit kan en hond zijn die er nog net tussen door wil glippen, een boodschappentas die op het randje is blijven staan of wat er dan ook in contact komt met de neergaande kanteldeur.
Of ervaar het gemak van een elektrische garagedeur bij thuiskomst, dan kunt u vanuit de auto, met één druk op de knop van de afstandsbediening, uw garagedeur openen zonder uit te hoeven stappen.

Bij kanteldeuren is het van belang de veiligheid te waarborgen door gebruik te maken van een onder-vergrendeling. Deze onder-vergrendeling is een soort slot op uw kanteldeur, dat door de motor wordt geopend en door de motor wordt gesloten. Dankzij de speciale vorm van deze onder-vergrendeling is de garagedeur optimaal beveiligd tegen ongewenste indringers en sluit de garagedeur ook meteen perfect af.

 

Kanteldeur

Uw kanteldeur geheel naar wens

Maak gebruik van de verschillende opties op onze kanteldeuren om uw eigen garage geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Zo heeft u keuze uit extra opties zoals een praktische geïntegreerde loopdeur, automatische bediening met de ProMatic elektrische aandrijving met afstandsbediening  én de keuze uit één van de 200 beschikbare kleuren waarin we uw Hörmann N-80 kanteldeur kunnen uitvoeren.

Kanteldeur met loopdeur

Een kanteldeur met een geïntegreerde loopdeur is een extra, gewoon te openen, deur ingebouwd de kanteldeur. Deze loopdeur u kunt gebruiken als makkelijke toegangsdeur voor uw garage. Hierdoor hoeft u niet per sé uw hele garagedeur om wanneer u snel even naar binnen wilt.
Deze geïnegreerde loopdeur sluit onderaan drempelloos aan en is ideaal om snel en eenvoudig naar binnen en buiten te lopen of om bijvoorbeeld uw fiets binnen in uw garage te stallen.

Oude garagedeur vervangen?

Heeft uw garage een oude deur die eruit moet worden gehaald?
Voor een kleine meerprijs van €75,- voeren wij uw oude garage- of kanteldeuren voor u af, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Bovenaan deze pagina staan alle opties met de prijzen vermeld. Wilt u precies weten wat een nieuwe Hörmann kanteldeur met de gekozen opties voor uw garage gaat kosten? Vraag dan een offerte aan.

Vragen of niet gevonden wat u zocht?

Heeft u op deze pagina misschien niet gevonden wat u zocht? Kijkt u dan eens bij de mogelijkheden van onze sectionaaldeuren.
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via email of telefonisch. Ons vakkundig team staat u graag te woord.
Ook bent u van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Eindhoven.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur