Kanteldeur
Politiekeurmerk

Kanteldeur

Vanaf  €975,-

Een kanteldeur als garagedeur is al jaren een duurzame oplossing. Kies voor een garagedeur die degelijk, veilig en maar vooral budgetvriendelijk is.

  • Altijd gratis en vrijblijvende inmeetservice
  • Prijs voor standaard afmeting 2500x2125 of 2375x2125
  • Standaard helder witte kleur, andere kleuren mogelijk
  • Ook leverbaar met loopdeur
  • Verticaal geprofileerd staal sensymir verzinkt
  • Ook mogelijk met elektrische bediening
  • Prijzen zijn inclusief montage

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Kleurkeuze voor kanteldeuren €275,-

Meer info

Geïntegreerde loopdeur €620,-

Meer info

Elektrische bediening €495,-

Meer info

Ondervergrendeling kanteldeur €65,-

Meer info

Demontage en afvoer oude garage- of kanteldeur €60,-

Meer info

Kanteldeuren, wat zijn dat voor garagedeuren?

Garagedeuren zijn er in vele opties en verschillende mogelijkheden. Een van deze opties is een kanteldeur garagedeur.

 

Fluisterstil loopwerk- en veersysteem

Door het soepele en met name het fluisterstille loopwerk- en veersysteem zijn onze kanteldeuren erg stil. Ideaal wanneer u niet de hele buurt wakker wilt maken wanneer u uw garagedeur opent. Bovendien zorgt dit systeem ervoor dat onze kanteldeuren gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, zonder dat u daar een flinke inspanning voor maakt. Hierdoor ervaart u extra comfort tijdens het gebruik van onze kanteldeuren.

 

Novoferm kanteldeuren met 3-delige trekveren

De Novoferm kanteldeuren in ons assortiment zijn uitgerust met 3-delige trekveren. Deze trekveren zorgen voor een optimale veiligheid tijdens het gebruik van deze kanteldeur. Uw deur slaat dus niet zomaar terug en is daardoor veilig in gebruik.

 

Novoferm kanteldeuren met sublieme deurvergrendeling

Het slot en de deurvergrendeling van de hedendaagse Novoferm kanteldeuren bieden u een nauwelijks te manipuleren vergrendeling. Hierdoor heeft uw een garagedeur die veilig open en dicht gaat. Buitendringers komen niet zomaar binnen. Ook sluit uw garagedeur uw spullen af voor invloeden van buitenaf zoals wind en water.

Elektrische kanteldeuren

Het is mogelijk om onze kanteldeuren te voorzien van een elektrisch aandrijving en dus zo uw kanteldeur elektrisch te maken. U ervaart de gemakken van een elektrische garagedeur en kunt uw kanteldeur automatisch kantelen met behulp van een afstandsbediening. Wanneer u met uw auto komt aanrijden, opent u met één druk op de knop uw kanteldeur.

Bij kanteldeuren is het van belang de veiligheid te waarborgen door gebruik te maken van een ondervergrendeling. Deze ondervergrendeling is een soort slot op uw kanteldeur, dat door de motor wordt geopend en door de motor wordt gesloten. Deze ondervergrendeling zorgt voor en optimaal beveiligde kanteldeur dankzij de speciale vorm deze vergrendeling. Ook sluit hierdoor de kanteldeur perfect.

Uw kanteldeur geheel op maat

Maak gebruik van de verschillende opties op onze kanteldeuren om uw eigen kanteldeur geheel naar uw eigen wensen aan te passen. Een geïntegreerde loopdeur, elektrische bediening van uw kanteldeur of ondervergrendeling van een deur behoren onder andere tot de opties. Ook voeren wij oude garage- of kanteldeuren af zodat u geen afval of gedoe met het afvoeren van uw deur heeft. Kortom, de opties voor onze kanteldeuren zijn uiteenlopend.

 

Kanteldeur met loopdeur

Een kanteldeur met een geïntegreerde loopdeur is een deur in de kanteldeur die u kunt gebruiken als toegangsdeur voor uw garage. Hierdoor hoeft u niet per sé uw hele garagedeur open en dicht te maken wanneer u snel even naar binnen wilt. Deze deur is ideaal om snel en eenvoudig naar binnen en naar buiten te lopen of om bijvoorbeeld uw fiets binnen in uw garage te stallen.

Overige garagedeuren

 

Bent u benieuwd naar de andere garagedeuren die Brabant Deur aanbiedt? Bekijk dan de volgende deuren:

 

Op zoek naar een grotere garagedeur of een garagedeur voor uw bedrijf? Bekijk dan onze bedrijfsdeuren.

 

 

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur