Kanteldeuren
Politiekeurmerk

Kanteldeuren

Vanaf  €975,-

Kanteldeuren zijn nog steeds goede en duurzame garagedeuren voor dagelijks gebruik. Vooral waar isolatie en uiterlijk niet op de eerste plaats komen, bieden kanteldeuren een degelijke, veilige en toch budgetvriendelijke oplossing.

  • Altijd gratis en vrijblijvende inmeetservice
  • Prijs voor standaard afmeting 2500x2125 of 2375x2125
  • Standaard helder witte kleur, andere kleuren mogelijk
  • Ook leverbaar met loopdeur
  • Verticaal geprofileerd staal sensymir verzinkt
  • Ook mogelijk met elektrische bediening
  • Prijzen zijn inclusief montage

Opties

Kleurkeuze voor kanteldeuren €275,-

Meer info

Geïntegreerde loopdeur €620,-

Meer info

Elektrische bediening €475,-

Meer info

Ondervergrendeling kanteldeur €65,-

Meer info

Demontage en afvoer oude garage- of kanteldeur €60,-

Meer info

Techniek kanteldeuren

Comfort kanteldeuren

Door het uitgekiende loopwerk- en veersysteem zijn onze kanteldeuren fluisterstil. Dit systeem zorgt ervoor dat onze kanteldeuren gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, zonder dat deze veel geluid maken. Hierdoor ervaart u extra comfort tijdens het gebruik van onze kanteldeuren.

 

Novoferm kanteldeuren met 3-delige trekveren

De Novoferm kanteldeuren die wij in ons assortiment hebben, zijn uitgerust met 3-delige trekveren. Deze trekveren zorgen voor een optimale veiligheid tijdens het gebruik van deze kanteldeur.

 

Novoferm kanteldeuren met sublieme deurvergrendeling

Het slot (4) en de deurvergrendeling (1) van de hedendaagse Novoferm kanteldeuren bieden u een nauwelijks te manipuleren vergrendeling.

 

Aandrijvingen op kanteldeuren

Het is mogelijk om onze kanteldeuren te voorzien van een aandrijving en dus zo uw kanteldeur elektrisch te maken. Zo ervaart u ook de gemakken van een elektrische garagedeur en kunt u de kanteldeur automatisch kantelen met behulp van een afstandsbediening.

Echter, bij kanteldeuren is het van belang de veiligheid te waarborgen door gebruik te maken van een ondervergrendeling. Deze ondervergrendeling is een soort slot op uw kanteldeur, dat door de motor wordt geopend en door de motor wordt gesloten. Deze ondervergrendeling zorgt voor en optimaal beveiligde kanteldeur dankzij de speciale vorm deze vergrendeling. Ook sluit hierdoor de kanteldeur perfect.

Kanteldeuren geheel op maat

Maak gebruik van de verschillende opties op onze kanteldeuren om uw eigen kanteldeur geheel naar uw wensen aan te passen voor een kleine meerprijs. Een geïntegreerde loopdeur, elektrische bediening van uw kanteldeur of ondervergrendeling van een deur behoren onder andere tot de opties. Ook voeren wij oude garage- of kanteldeuren af zodat u geen afval heeft. De opties voor onze kanteldeuren zijn uiteenlopend.

 

Geïntegreerde loopdeur

Een geïntegreerde loopdeur is een deur in de kanteldeur die u kunt gebruiken als toegangsdeur voor uw garage. Deze deur is ideaal om snel en eenvoudig naar binnen en naar buiten te lopen.

Overige garagedeuren

Bent u benieuwd naar de andere garagedeuren die Brabant Deur aanbiedt? Bekijk dan de volgende deuren:

Op zoek naar iets groters? Bekijk dan onze bedrijfsdeuren.

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur