Sectionaaldeur DESIGN
Politiekeurmerk

Sectionaaldeur DESIGN

Vanaf  € 1.650,00

Met de sectionaaldeur Design kunt u de stijl goed laten aansluiten bij het uiterlijk van uw gevel.
De robuuste, stalen sandwichpanelen zijn leverbaar in verschillende designs en er is keuze verschillende RAL/SIKKENS kleuren voor een persoonlijk tintje.

  • Made in Holland
  • Elke deur op maat gemaakt
  • Hoge isolatiewaarde en tochtafdichting
  • Extra Optie: motor met politiekeurmerk

Opties

Slimme garagedeuropener

Meer info

Garagedeur met loopdeur € 995,-

Meer info

Handzender € 75,00

Meer info

Cijfercode paneel € 150,-

Meer info

Laag inbouwsysteem € 85,-

Meer info

Draadloze drukknop 2-kanaals € 60,-

Meer info

Sleutelschakelaar € 150,-

Meer info

RVS Designvenster. Prijs op aanvraag.

Meer info

Demontage en/of afvoer oude garagedeur € 75,-

Meer info
Sectionaaldeur DESIGN

Sectionaaldeur Design: strak en modern

Met deze sectionaaldeur Design maakt u echt een architectonisch statement. De dikke stalen sandwichpanelen zijn leverbaar in 4 verschillende designs:

  1. Design Umbra heeft een fijn lijnenspel en reliëf
  2. Design Quatz is rustig en heeft natuurlijke panelen
  3. Voor een moderne uitstraling kiest u voor design Antra
  4. Het donkergrijze Granite design verbind stoerheid met klasse

Deze sectionaaldeur DESIGN kunt u naar smaak en behoeven samenstellen, met verschillende typen RVS ramen of bijvoorbeeld een loopdeur om het gebruiksgemak te vergroten. Zo kunt u verschillende opties toevoegen aan uw garagedeur en de deur geheel naar uw wensen samenstellen. Als extra optie kunnen wij een motor leveren met het politiekeurmerkcertificaat.

Enkele van onze designs

Een overzicht van de mogelijkheden van onze sectionaaldeuren. Vraag naar de mogelijkheden en wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN
Sectionaaldeur DESIGN

Eigenheid en stijl met een RVS venster

De sectionaaldeur Design zijn een type garagedeuren dat u naar uw eigen smaak en behoefte kunt samenstellen. Met ronde of vierkante RVS glazen ramen verwerkt in de garagedeuren heeft u een beetje meer licht in uw garage.

Hierdoor krijgt u niet alleen licht binnen, u kunt ook zien wat er buiten gebeurt en de vensters maken de stijl van uw garagedeur helemaal af. Rond of recht, een of meerdere, deze RVS vensters geven de deur een sprekend karakter mee.

 

 

Garagedeur met loopdeur

Uiteraard behoort de garagedeur met loopdeur ook in de Design-line tot de opties. Garages worden voor meer doeleinden gebruikt dan alleen het parkeren van de auto. Zo kan een garage ook toegang tot de woning geven en dan is een ingebouwde loopdeur een fijne toevoeging.

U loopt dan gemakkelijk even in en uit met de boodschappen, de hond of laat uw vieze schoenen gemakkelijk in de garage. Zelfs met een fiets kunt u dan naar binnen zonder de hele deur omhoog te hoeven doen. U heeft bovendien geen warmteverlies door gebruik te maken van een loopdeur.

 

Interesse in een ander type garagedeur?

Naast de diverse sectionaaldeuren in de Basic, Premium en Design uitvoeringen, leveren wij uiteraard ook de klassieke kanteldeur. Deze garagedeur is en blijft een betaalbare en eenvoudige oplossing. Zeker voor daar waar niet meer gevraagd wordt dan het veilig en droog afsluiten van de garageruimte is een kanteldeur zeer geschikt. Wist u trouwens dat in een kanteldeur ook een loopdeur ingebouwd kan worden?

 

Heeft u nog vragen?

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons via de contactpagina bereiken of bel ons op 040 262 3930. Wij staan u graag te woord.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vernieuwde showroom in Eindhoven om voorbeelden van de elektrische garagedeuren te bekijken. U kunt hier zelf de materialen zien en voelen om zodoende een indruk te krijgen wat voor u de mogelijkheden voor uw garagedeur zijn.
Bel ons voor een bezoekafspraak, dan kan onze specialist alle tijd voor u nemen. Onderaan de pagina vind u onze openingstijden en contactgegevens.

 

Garagedeuren en onze ervaringen

Doordat we bij Brabant Deur ruim 24 jaar ervaring hebben met talloze projecten op verschillende locaties en in diverse situaties, hebben wij al talloze garagedeuren met succes en naar tevredenheid kunnen opleveren. Wij leveren garagedeuren tegen bijzonder scherpe prijzen en op alle deuren geven wij 2 jaar all-in garantie service.

Ook hebben wij jarenlange ervaring met het leveren en plaatsen van bedrijfsdeuren. In het navigatiemenu kunt u de opties en mogelijkheden van deze bijzondere garagedeuren bekijken.

 

Heeft u verder nog vragen? Bel ons gerust, onze medewerkers staan u graag te woord.

Download hier onze algemene voorwaarden

Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur