Indruk van door ons geplaatste garagedeuren

Denkt u erover om een garagedeur te plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beseffen dat het lastig voor te stellen is welke uitstraling uw nieuwe garagedeur kan hebben, vandaar dat wij een fotograaf op pad hebben gestuurd en deze inspiratiepagina hebben gemaakt. De foto’s zijn van recent door ons geplaatste garagedeuren op verschillende locaties.

Elektrische garagedeuren zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en het straatbeeld. Het gemak van het op afstand openen van je garagedeur, zonder tassen neer te zetten of uit te hoeven stappen in de regen. Het is nu ook mogelijk om met een slimme garagedeuropener app op je telefoon de toegang te regelen en de deur te openen voor jezelf of anderen.
Op deze pagina willen we graag laten zien hoe veelzijdig een garagedeur uiteindelijk is. Sectionaaldeuren, kanteldeuren of zijwaardsschuivende deuren hebben elk een eigen stijl en uitstraling. Of het nu een garagebox is of een inpandige garage met luxe uitstraling, in elke omgeving kunnen wij een passende garagedeur plaatsen.

BETAALBAAR EN MAKKELIJK

Onze SELECT-LINE is een aantrekkelijke garagedeur voor een lage prijs. Deze deuren zijn in een vaste maatvoering, vaak geschikt voor garageboxen in straten of gemeenschappelijke bouwprojecten. Ook in een oude garagebox past een nieuwe deur en daarmee straalt het direct weer degelijkheid en veiligheid uit.
Uiteraard blijft de KANTELDEUR onderdeel van ons assortiment uitmaken. Als voorloper van de sectionaaldeur is de kanteldeur een echte klassieker. Qua uitstraling veelal hetzelfde gebleven, maar qua uitvoering wel degelijk met zijn tijd meegegaan.

PREMIUM-LINE

De veelzijdige en meest geplaatste garagedeur is onze premium-line sectionaaldeur. Creatief toegepast in een gemeenschappelijk bouwproject of als uitblinker in de straat. Met de vele opties zoals de kleur, afmetingen van de panelen, structuren, vensterramen en loopdeur is dit een enorm veelzijdige sectionaaldeur, de reden uiteraard dat dit de door ons meest geplaatste deur is op de meest uiteenlopende lokaties.

DESIGN-LINE

Wij begrijpen dat het lastig is om vanaf een website met showroomfoto’s een garagedeur te kiezen. Wij hebben een fotograaf op pad gestuurd om de door ons geplaatste garagedeuren in beeld te brengen. Niet geperfectioneerd, maar realistisch. Elke muur heeft wel een oneffenheidje, straat wat onkruid en op een gebruikte garagedeur komt zand terecht. Wij staan achter ons werk en achter onze producten en geven u graag een realistisch beeld waardoor u toch uw eigen garagedeur al een beetje voor u kunt gaan zien.

Er zijn vast vragen gerezen die via de website niet goed konden worden beantwoord. Wij doen ons best de informatie zo duidelijk en helder mogelijk over te brengen en wij weten dat een garagedeur niet zomaar een garagedeur is. Al hebben wij sommige vragen vast al meermaals beantwoord, toch drukken wij u op het hart; schroom niet en neem contact met ons op! Wij hebben mensen op kantoor die er zijn om uw vragen te beantwoorden. Dit zijn onze eigen vakmensen die van de hoed en rand weten als het om sectionaaldeuren, elektrische garagedeuren, kanteldeuren of zijwaardsschuivende deuren gaat.

Neem dus gerust contact met ons op via email of telefoon, ons telefoonnummer staat rechts bovenin op de pagina.
Uiteraard kunt u ook een kijkje komen nemen in onze vernieuwde showroom op de Lage Zijde in Eindhoven.
U bent altijd van harte welkom!

Met dank aan fotograaf Sas Schilten voor het in
beeld brengen van de door ons geplaatste garagedeuren.
Brabant Deur
Brabant Deur
Brabant Deur